Drożdżowe bułeczki z jabłkami

11.01.2020

Bułeczki drożdżowe z jabłkiem, mięciutkie, pełne jabłek i kruszonki. Nie ma szans żeby kupić takie w sklepie.

Składniki 16 bułeczek:

600g mąki pszennej 6 łyżek cukru drobnego do wypieków2 opakowania suchych drożdży100g roztopionego masłaszklanka ciepłego mlekaszczypta soli2 jajkadodatkowo: jajko do wysmarowania bułeczek

Składniki na nadzienie:

około 8 średnich jabłek 3

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close