Kakaowy biszkopt z kokosową wkładką i masą cappuccino

11.01.2020

Ciasto idealne na specjalne okazje, jak i bez okazji.

Kakaowy biszkopt przełożony budyniową masą o smaku cappuccino oraz kokosową wkładką. Smaczny i wilgotny. Wart wypróbowania.

Biszkopt:

6 jajek1 niepełna szkl. cukru1 i 1/2 szkl. mąki1 łyżka octu1/3 szkl. oleju2 łyżeczki proszku do pieczenia1 i 1/2 łyżki kakao

Kokosowa wkładka:

5 białek1/2 szkl. cukru60 g wiórek

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close