Wiosenny garnek czyli klopsiki z młodą kapustą

25.04.2020

Wiosenny garnek czyli klopsiki z młodą kapustą

Prosty, szybki i przepyszny obiad jednogarnkowy. Danie możemy podać z ugotowanymi młodymi ziemniaczkami lub ze świeżym pieczywem. Palce lizać!

Składniki:

0,5kg mięsa mielonego wieprzowego

1 jajko

2-3 łyżki bułki tartej

przyprawy do mięsa: pieprz, sól, papryka mielona słodka oraz ostra, majeranek, czosnek granulowany

1/2 główki młodej kapusty

1 cebula

2

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close