Surówka z młodej kapusty z kukurydzą i papryką

27.04.2020

Surówka z młodej kapusty z kukurydzą i papryką

Soczysta, kolorowa i przepyszna surówka, która idealnie uzupełni nasz wiosenny obiad lub danie z grilla. Polecam!

Składniki:

pół główki młodej kapusty

2 marchewki

5-6 rzodkiewek

pół pęczka koperku

pół szklanki kukurydzy konserwowej

pół czerwonej papryki

sól i pieprz – do smaku

Sos do surówki:

1 łyżeczka miodu

2 łyżki oliwy z oliwek

2

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close