Ciasto łyżką mieszane z rabarbarem i kruszonką

29.04.2020

Składniki:

(szklanka 250 ml)
Mąka pszenna tortowa i 2 i 1/2 szklankiCukier 3/4 szklankiMasło 120 g ( można dać olej)Jajka 2Maślanka szklanka ( można dodać jogurt lub kefir)Proszek do pieczenia 2 łyżeczki Rabarbar 250 g + łyżka cukruKruszonka:
Masło 30 gCukier puder 30 gMąka 50 gPrzygotowanie:

Rabarbar

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close