Domowe drożdżówki z rabarbarem

02.05.2020

Składniki:
(szklanka 250 ml)
(porcja na 12 sztuk)

Rozczyn:

Drożdże świeże 50 gMleko letnie 250 mlMąka łyżkaCukier łyżkaCiasto właściwe:Mąka pszenna tortowa 500 gJajka 2 Cukier 80 gMasło 100 gSól szczyptaDodatkowo:Rabarbar 250 g + łyżka cukruKruszonka: 100 g mąki pszennej, 60 g masła, 50 g cukruLukier 2/3 szklanki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close