SERNIK CZEKOLADOWO – MANDARYNKOWY

Składniki:
500 g sera białego3/4 szklanki cukru3 łyżki + 1 łyżka żelatyny250 g margaryny100 g gorzkiej czekolady200 ml mleka1 puszka mandarynek (312g)2 opakowania galaretki o smaku pomarańczy700 ml gorącej wody1 paczka okrągłych biszkoptów (ok. 180g)sok wyciśnięty z 2 mandarynek (ok. 100 ml)Przygotowanie:
Galaretka – 2 opakowania galaretki o smaku pomarańczy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close