Wczesna kapusta zasmażana

04.05.2020

Wczesna kapusta zasmażana

Trwający właśnie sezon na młodą kapustkę to idealny moment na przygotowanie tego pysznego dodatku do obiadu. Kapusta zasmażana z marchewką i koperkiem w towarzystwie młodych ziemniaczków i kotlecika to danie palce lizać. Polecam!

Składniki:

1 główka młodej kapusty

1 marchew

pół pęczka koperku

2 łyżki masła

1 łyżka mąki

1/3 szklanki bulionu

1 łyżka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close