Polędwiczki duszone w sosie z czerwonego wina

05.05.2020

Polędwiczki duszone w sosie z czerwonego wina

Bardzo smaczne, a jednocześnie szybkie i łatwe w wykonaniu danie. Kruche i soczyste mięso wieprzowe zanurzone w nieziemskim sosie winnym ze śmietanką. Obiad palce lizać!

Składniki:

1 polędwiczka wieprzowa – ok 300g

100 ml czerwonego wina

100 ml śmietanki kremówki 30%

1 niewielka cebula

2 ząbki czosnku

1 mała

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close