Chleb pszenno-kukurydziany na majonezie

06.05.2020

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Domowy chleb z mieszanki mąk pszennej oraz kukurydzianej. Za tłuszcz posłużyła spora ilość majonezu. Dzięki temu chleb wyszedł bardzo ciekawy w smaku, z puszystym środkiem oraz chrupiącą skórką, posypaną suszonymi pomidorami z czosnkiem i bazylią.

Składniki:
Zaczyn:
20g. świeżych drożdży
1 łyżeczka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close