Kruche ciasto z budyniem i rabarbarem

09.05.2020

Składniki:
(szklanka 250 ml)
( forma 25×35 cm)

Kruche ciasto:

Mąka pszenna tortowa 1 i 1/2 szklankiMąka krupczatka 1 i 1/2 szklanki ( można zastąpić pszenną tortową)Jajka 2Masło 250 gCukier puder 3/4 szklankiProszek do pieczenia 2 łyżeczkiBudyń:Mleko 1lBudyń śmietankowy 2 x 40 gMąka ziemniaczana łyżkaCukier 4

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close