Kotlety schabowe po kowalsku

Smakowite kotlety marynowane w miodzie i musztardzie, a następnie zapiekane pod pierzynką cebulową z dodatkiem majonezu i ketchupu. Pyszne, soczyste i aromatyczne!

Kotlety schabowe po kowalsku – składniki:600 g schabu5 łyżek ostrej musztardy2 łyżki miodu2 jajkabułka tarta3 cebule2,5 łyżki majonezu2,5 łyżki ketchupu6-7 plasterków żółtego seraprzyprawy: sól, pieprzdodatkowo:

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close