Kurczak marynowany w słodkiej śmietance,pieczony z cukinią i fetą

11.05.2020

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Delikatne, soczyste i kruche mięso z kurczaka pieczone z dodatkiem cukinii i słonej fety.
Mięso wcześniej zamarynowane w słodkiej śmietance z dodatkiem przypraw, nabrało wyjątkowego smaku.
Kurczaka polecam przygotować wraz z pieczonymi ziemniakami.
Tworzą pyszny duet.

Składniki:
1 kurczak ok. 1,5 kg.
300 ml śmietanki 30%

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close