Zupa pomidorowa

11.05.2020

W niedzielę na obiad obowiązkowo rosół, a w poniedziałek często na nim robię pomidorową 😉
Składniki:rosół3-4 łyżeczki przecieru pomidorowegołyżeczka masłamaggi sólpieprz2 łyżki śmietany 18 %Na patelni rozpuścić masło, dać koncentrat, przesmażyć (ciągle mieszając). Tak przygotowany koncentrat dać do rosołu, przegotować. Zabielić śmietaną. Doprawić solą, pieprzem i maggi do smaku.
Smacznego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close