Klops z dziczyzny i wieprzowiny ze szczypiorkiem

13.05.2020

Składniki :

70 dag mięsa z dzika30 dag wieprzowiny2 duże jajkaok. 5 łyżek kaszy manny lub bułki tartejpęczek szczypiorku i mały pęczek koperkuugotowana marchewsól, pieprz mielony, czarny25 dag pieczarek, cebulapłaska łyżeczka wędzonej paprykiPrzygotowanie:Mięsa i marchew zmielićDodać jajka, przesmażone pieczarki z cebulą, wymieszaćSzczypiorek i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close