Zupa ogórkowa II

14.05.2020

Kolejna odsłona zupy ogórkowej 😉
Składniki:rosół2 marchewki3 ziemianki4-6 ogórków kiszonychłyżeczka masłałyżeczka vegety (opcjonalnie)maggi sólpieprz2 łyżki śmietany 18 %Marchewkę i ziemniaki, umyć, obrać, pokroić w drobną kostkę, wrzucić do rosołu. Gotować aż warzywa zmiękną. Można doprawić vegetą do smaku. Na patelni rozpuścić masło, dać starte na grubych oczkach ogórki kiszone, przesmażyć

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close