Miodowo-musztardowo-czosnkowa polędwiczka wieprzowa

18.05.2020

Kolejny sposób na polędwiczkę bez marynowania. Aromatyczna, bo czosnkowo-musztadowa z dodatkiem miodu. Świetnie pasuje na letni weekendowy obiad wraz z frytkami i sezonową sałatką.

Składniki (4 porcje)
-1 polędwiczka wieprzowa
-1/4 musztardy Dijon
-2 łyżki miodu
-4 ząbki czosnku
-1/2 łyżeczki soli
-1/2 łyżeczki czarnego pieprzu
-2 łyżki masła

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close