Czosnkowa surówka z kapusty pekińskiej

Wyrazista w smaku surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem ogórka, czosnku i przyprawy tzatziki.Czosnkowa surówka z kapusty pekińskiej – składniki:1 mała kapusta pekińska (około 800 g)1,5 ogórka szklarniowego3 ząbki czosnku2 łyżki jogurtu greckiego1,5 łyżki majonezuprzyprawy: sól, pieprz, przyprawa tzatziki
Jak zrobić czosnkową surówkę z kapusty pekińskiej?Kapustę pekińską drobno pokrój, ogórka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close