WIŚNIÓWKA Z MASŁEM ORZECHOWYM

Składniki:
Biszkopt kawowy:
4 jajka3/4 szklanki cukru75 g mąki pszennej75 g mąki ziemniaczanej1 łyżeczka proszku do pieczenia0,5 łyżeczki kakao1 łyżeczka kawy rozpuszczalnej2 łyżki gorącej wodyKrem z masłem orzechowym:
2 opakowania budyni śmietankowych bez cukru3/4 szklanki cukru500 ml mleka250 g margaryny6 łyżek masła orzechowegoŻelka wiśniowa:
410 g dżemu wiśniowego z kawałkami

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close