Ciasto kefirowe z rabarbarem i kruszonką

24.05.2020

Ciasto kefirowe z rabarbarem i kruszonką 💚 Miękkie, puszyste jak chmurka, słodkie – przełamane kwaśnym łabałbałem 😃🤤 Niedługo je na pewno powtórzę.

Składniki na tortownicę ok. 24 cm:4 pełne szkl. mąki pszennej2 niepełne szklanki kefiru3/4 szkl. oleju rzepakowego1 pełna szkl. ksylitolu/erytrolu/cukru3 duże jajka lub

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close