Zapiekane pulpety z ziemniakami w sosie śmietanowo-pomidorowym

30.05.2020

Przepyszne pulpety zapiekane z ziemniakami w sosie śmietanowo-pomidorowym to bardzo prosta i sycąca propozycja obiadowa. Mięciutkie i soczyste mięsko w kremowym sosie w towarzystwie młodych ziemniaków. Znika w mig z talerza :).

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Składniki:

500 gram mięsa mielonego600-700 gram ziemniaków po obraniu, u mnie młode ziemniaki1 duża cebula1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close