Papryka faszerowana mięsem drobiowym oraz miksem kasz z jogurtowym sosem cytrynowo-miętowym

02.06.2020

Jeżeli jesteście fanami faszerowanej papryki, koniecznie musicie spróbować mojej dzisiejszej propozycji.

To papryka nadziewana mielonym mięsem drobiowym z dodatkiem pomidorów, cebulki, orzeszków pinii i miksu kasz.

Wychodzi smacznie i sycąco.

Zimny sos jogurtowy o cytrynowo-miętowym posmaku bardzo fajnie komponuje się z ciepłą papryką.

4 paprykiokoło 300 g mielonego mięsa drobiowego (polecam

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close