Krem z zielonych szparagów

03.06.2020

Aromatyczna, sezonowa zupa z zielonych szparagów, której delikatny smak z wyczuwalną nutą polskiego czosnku i wyrazistej cebuli idealnie komponuje się z chrupiącym ptysiowym groszkiem.
Składniki:
500g zielonych szparag1 ząbek czosnku1 cebula3 ziemniaki500ml bulionu drobiowego2 łyżki masłaszczypta gałki muszkatołowej2 łyżki soku z cytrynysólpieprz
Dodatkowo:60g groszku ptysiowegogęsta śmietana
Wykonanie:
1.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close