Letnia sałatka z grejpfrutem, kukurydzą i nutą orzecha

03.06.2020

Sezonowa, kolorowa sałatka z owocową nutą, z delikatnym indykiem, mieszanką zdrowych sałat, złocistą, chrupiącą kukurydzą i prażonymi orzeszkami to świetna propozycja letniego, lekkiego obiadu jak również drugiego śniadania w pracy.
Składniki:
100g mix sałat100g kukurydzy w puszce1 grejpfrut1 czerwona papryka80g orzechów nerkowca300g fileta z indyka1 łyżeczka przyprawy do kurczaka1/2

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close