Makaron gryczany z twarogiem i truskawkami

03.06.2020

2 porcje:

150 g makaronu soba lub innego, gryczanego
250 g twarogu chudego
100 g naturalnego jogurtu
1 łyżka miodu
200 g truskawek

Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie, zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Soba potrzebuje ok. 5-6 minut gotowania.

Twaróg kruszymy, mieszamy z jogurtem i miodem.

Truskawki kroimy w kostkę.

Pozostaje tylko połączyć składniki w idealne

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close