Spaghetti ze szparagami i sezamem w sosie śmietanowo-jajecznym

03.06.2020

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Przepyszne spaghetti w gęstym śmietanowym sosie na bazie żółtek.
Przygotowane z dodatkiem zielonych, świeżych szparagów oraz prażonego, chrupiącego sezamu.
Pysznie smakuje samo, lecz możemy posypać dodatkowo tartym, pikantnym serem typu parmezan czy cheddar.

Składniki:
500g. makaronu spaghetti
500g. szparagów
1 cebula
4 ząbki czosnku
2 łyżki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close