Makaronowe muszle nadziane szpinakiem w sosie pomidorowym

04.06.2020

Aromatyczne muszle nadziewane zdrowym szpinakiem połączonym z intensywnym smakiem czosnku i greckiego sera, z dodatkiem sosu z dojrzewających w słońcu pomidorów. Całość gotowego obiadowego dania dopełnia dodatek kurczaka.
Składniki:
Farsz: 250g makaronu muszle600g mrożonego szpinaku500g fileta z kurczaka130g sera fety2 cebule2 ząbki czosnkuszczypta gałki muszkatołowej3 łyżki masłaolejsólpieprz
Sos

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close