krucha rolada z rabarbarem

05.06.2020

Składniki:( z podanej porcji wychodzą 3 rolady)(szklanka 250 ml)Mąka 4 szklankiMasło 200 g
Smalec łyżkaŚmietana 18 % 3 pełne łyżkiCukier 1,5 szklankiJajkoŻółtka 5Proszek do pieczenia 2 łyżkiRabarbar 500 g + łyżka cukruPrzygotowanie:
Rabarbar pokroić w kosteczkę, zasypać łyżką cukru i odstawić na 10 minut.
W misce mieszamy za pomocą łyżki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close