Deser tęczowy

08.06.2020

Prosty sposób na deser, który zachwyci zarówno młodszych jak i starszych 😉
Składniki:biszkoptygalaretka jagodowagalaretka truskawkowagalaretka poziomkowagalaretka pomarańczowagalaretka cytrynowagalaretka przeźroczysta o smaku winogronowym2 serki homogenizowane DanioNa dnie blachy ułożyć biszkopty. Galaretkę jagodową rozpuścić w 250 ml wody, przestudzić. Wylać na biszkopty. Schować do lodówki aż całkowicie zastygnie. Galaretkę truskawkową rozpuścić

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close