Gołąbki z młodej kapusty

10.06.2020

Składniki:Młoda kapusta 1,5 kgMięso mielone 1 kg ( u mnie zmielona łopatka + karkówka)Ryż 200 gCebulaOlej 4 łyżkiSólPieprzPrzygotowanie:
Cebulę kroimy w kosteczkę i podsmażamy na oleju na złoty kolor.
W dużym garnku zagotowujemy wodę. Do garnka wkładamy kapustę i po ok 2-3 minutach odcinamy pojedynczo sparzone zewnętrzne liście. Po sparzeniu

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close