Beza z kremem mascarpone i sezonowymi owocami

12.06.2020

Królowa beza. Z użyciem mnóstwa owoców sezonowych. Takie smaki są najlepsze!

Składniki na bezę:6 białek,1,5 szklanki cukru,1 łyżka mąki ziemniaczanej,1 łyżka soku z cytryny,

Składniki na krem:500ml śmietanki 30%,250g serka mascarpone,
1 łyżka cukru pudru,
Ponadto:
maliny,
czerowna porzeczka,
borówki amerykańskie
truskawki,
morelki,
mięta.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close