Krewetki z brzoskwiniami i pistacjami

14.06.2020

Owoce morza na zimno, w wersji przystawkowej lub po prostu lekkiego posiłku. Duże delikatne krewetki w towarzystwie świeżej brzoskwini komponują się rewelacyjnie.
Składniki (4 porcje)-20 dużych krewetek-3 brzoskwinie-garść pokruszonych niesolonych pistacji -1 limonka lub pół cytryny-łyżeczka octu balsamicznego -oliwa z oliwek-sól, biały pieprz
PrzygotowanieKrewetki umyć Obrać z pancerzyków, usunąć

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close