Ćwiartki z kurczaka pieczone w mleczku zagęszczonym z pieczarkami

15.06.2020

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kurczaka zamarynowanego w mleczku piekłam pierwszy raz, wyszedł soczysty i delikatny.
Dodatek pieczarek wzbogacił smak mięsa.
Podczas pieczenia powstaje pyszny sos, którym możemy polać ryż lub ziemniaki, żeby uzyskać pełne danie obiadowe.

Składniki:

4 ćwiartki z kurczaka
przyprawa do kurczaka
słodka papryka mielona
ostra papryka mielona
majeranek
400

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close