SMAŻONY RYŻ Z ANANASEM I ORZECHAMI NERKOWCA / E-BOOK AZJATYCKI

16.06.2020

Jeden z prostszych przepisów kuchni azjatyckiej, który znalazł się w moim najnowszym e-booku – SKŁADNIKI (4 porcje):
2 szkl. pokrojonego w kostkę świeżego ananasa
1 i 1/2 szkl. ryżu jaśminowego*
1 szkl. orzechów nerkowca
1 szkl. mrożonej fasolki szparagowej
1 czerwona cebula
1/2 czerwonej papryki
1/3 szkl. mleka kokosowego
2

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close