Chleb pszenny na zakwasie żytnim na mące mieszanej

Chleb pszenny ale na mące mieszanej bo użyłam tutaj trzech rodzajów mąki: pszenną T 650, pszenną graham T 1850 i orkiszową pełnoziarnistą.
W rezultacie upiekł się zdrowy, pyszny chleb o zwartym miękiszu, chrupiącej skórce, idealny.
Zajadałam go z miodem, taki kaprys.
Zachęceni do pieczenia? zapraszam.
Chleb pszenny na zakwasie.

CZYTAJ DALEJ

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close