Młoda kapusta na słodko-kwaśno

19.06.2020

Młoda kapusta na słodko-kwaśno

Idealny dodatek do obiadu. Ta słodka, lekko kwaśna, delikatna i przepyszna kapustka świetnie pasuje do młodych ziemniaczków, duszonego i smażonego mięsa oraz innych dań na ciepło. Polecam!

Składniki:

1 główka młodej kapusty

pół szklanki wody

1 łyżka masła

2 łyżki cukru

3-4 łyżki octu

1 łyżeczka soli

*** Kapustę kroimy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close