szpinakowo-czosnkowe z mozzarellą drożdżowe ciasto…

Składniki:

świeże drożdże Babuni 3 dag, mleko letnie 1 szklanka,cukier 5 łyżek, masło stopione 100 gram, mąka tortowa 50-60 dag, sól 1/2 łyżeczki, żółtka 2 sztuki, jajka 1 sztuka, 1 żółtko do posmarowania, szpinak 1 pęczek, ząbki czosnku 5 sztuk, olej rzepakowy 1/4 szklanki, sól 1 łyżeczka, pieprz

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close