SERNIK KOKOSOWO – TRUSKAWKOWY

Składniki:
Sernik kokosowy:
0,5 kg sera białego3/4 szklanki wiórków kokosowych3/4 szklanki cukru250 g margaryny225 ml mleka3 łyżki żelatynyMus truskawkowy:0,5 kg truskawek0,5 szklanki cukru2 opakowania galaretki truskawkowejDodatkowo:paczka okrągłych biszkoptówPrzygotowanie:
Sernik kokosowy – margarynę rozpuścić i odstawić do lekkiego przestudzenia. Mleko podgrzać, odstawić z ognia i dodać 3 łyżki żelatyny

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close