Szaszłyki z piekarnika

07.07.2020

Uwielbiam szaszłyki, więc postanowiłam zrobić je w wersji z piekarnika 😉
Składniki:2 podwójne piersi z kurczakakawałek wędzonego boczku1 cukinia1 duża papryka czerwona2 duże cebule2 łyżki sosu sojowego2 łyżki ketchupu pikantnego1 łyżka miodusólwykałaczki do szaszłykówPiersi obczyścić, opłukać, pokroić na kawałki. Do miski dać sos sojowy, ketchup i miód, dokładnie wymieszać. Wrzucić

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close