TIRAMISU KOKOSOWE Z PORZECZKĄ

Składniki:Masa kokosowa:2 opakowania budyni śmietankowych0,5 litra mleka250 g serka mascarpone0,5 szklanki cukru150 g wiórków kokosowych1 łyżka cukru kokosowego200 ml mleka250 g margarynyNasączenie:400 ml gorącej wody3 łyżeczki kawy rozpuszczalnej2-3 łyżeczki syropu barmańskiego o smaku waniliowymPosypka:8 kostek gorzkiej czekolady1,5 łyżeczki wiórków kokosowych
Dodatkowo:biszkopty podłużne (ok. 36 szt)250 g czerwonej porzeczkiPrzygotowanie:Nasączenie – w

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close