Grillowane piersi marynowane w ayranie i sezamie ze szparagami

13.07.2020

Soczyste kawałki kurczaka, marynowane w słonym jogurcie, grillowane z dodatkiem świeżych, zielonych szparagów.
Świetnie smakują z pieczywem lub z ziemniakami jako pełne danie obiadowe.
Składniki:

1 podwójna pierś z kurczaka
200 ml. Ayranu ( słony, turecki jogurt naturalny)
1 łyżka przyprawy do kurczaka
1 łyżka suszonych pomidorów z czosnkiem i bazylią
1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close