Bułki do kebaba

16.07.2020

Składniki:
(szklanka 250 ml)
(przepis na 4 bułki trójkątne)

Rozczyn:
Woda letnia szklankaDrożdże 50 gMąka pszenna 2 łyżkiCukier łyżeczkaCiasto:
Mąka pszenna 600 gKefir 150 g Masło 20 g Sól łyżeczka+ jajko do posmarowania bułki przed pieczeniem ,sezam

Przygotowanie:

W misce umieścić wszystkie składniki na rozczyn, wymieszać, przykryć

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close