Pastelowy serniczek z serka homogenizowanego z owocami

18.07.2020

Przepyszne ciasto bez pieczenia, przygotowane na bazie kremówki, serków homogenizowanych i galaretki.

Leciutkie jak chmurka, z warstwą owoców na wierzchu.

Zasmakuje i małym i dużym łasuchom.

1 op. okrągłych biszkoptów, petitków400 g serka homogenizowanego, waniliowego500 ml śmietanki 30% lub 36%1 łyżka cukru pudru1 op. galaretki czerwonej1 op. galaretki zielonej1 op. galaretki żółtej2 op.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close