Karkówka pieczona z warzywami

19.07.2020

Karkówka pieczona z warzywami

Smaczne, aromatyczne i kruche mięso duszone w delikatnym warzywnym sosie to pomysł na inny niż zwykle obiad.

Składniki:

0,5 kg karkówki

pół czerwonej papryki

pół żółtej papryki

1 czerwona cebula

pół niewielkiej cukinii

1 marchewka

kawałek pora

pół pęczka natki pietruszki

1/3 szklanki bulionu

pół pęczka natki pietruszki

przyprawy: sól, pieprz, papryka słodka oraz ostra, majeranek

olej do smażenia

***

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close