Sos pieczarkowo-śmietanowy

22.07.2020

Pyszny sos pieczarkowo-śmietanowy. Delikatny i kremowy, bez użycia mąki. Idealny jako dodatek do wielu dań obiadowych, do mięs, makaronu, kopytek czy ziemniaków. Palce lizać !.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Składniki:

500 gram pieczarek1 duża cebuladwa większe ząbki czosnku400 ml kwaśnej śmietany 12 lub 18%pół pęczka koperkusól, pieprzolej lub oliwa do

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close