Filet rybny w serowej ciasto-panierce

23.07.2020

Pyszny i bardzo prosty w przygotowaniu filet rybny w serowej ciasto-panierce. Świetna alternatywa od ryby smażonej w klasycznej panierce. Mięso jest delikatne i soczyste. Mniam ! :).

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Składniki:

3-4 filety rybne u mnie z mintaja2 jajka1 czubata łyżka mąki ziemniaczanej1 czubata łyżka mąki pszennej1 łyżka majonezu4-5 łyżek

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close