Surówka z kapusty pekińskiej z czerwoną cebulą

24.07.2020

Smaczna i wyrazista w smaku surówka obiadowa.

Jeżeli brakuje Ci pomysłu na surówkę do obiadu, a lubisz ostre, wyraziste smaki, spróbuj tej surówki.

1/2 główki dużej kapusty pekińskiej1 duża czerwona cebula1 łyżka cukru pudru2-3 łyżki octu z czerwonego wina1 ogórek kiszony3 łyżki majonezu1-2 łyżki musztardy francuskiejszczypta soli

Cebulę kroimy w drobną kostkę.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close