KOMBINATOR

Składniki:Biszkopt jasny:
6 jajek6 łyżek cukru6 łyżek mąki pszennej1 łyżeczka proszku do pieczeniaMasa kakaowa:2 opakowania budyni czekoladowych bez cukru 0,5 szklanki cukru0,5 litra mleka250 g margaryny2 – 3 łyżki kremu kakaowegoMus arbuzowy:ok. 1,5 kg arbuza ze skórą (ok. 1 kg. miąższu)2 opakowania galaretki truskawkowej1,5 łyżki żelatynyDodatkowo:700 ml gorącej wody2

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close