Chrupiąca mozzarella faszerowana oscypkiem i łososiem, podana na chrzanowej grzance

27.07.2020

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Chrupiącą z wierzchu dzięki panierce z płatków kukurydzianych i słonecznika, delikatna mozzarella faszerowana słonym, górskim oscypkiem oraz wędzonym na zimno łososiem.
Podana na grzance z dobrej jakości pieczywa z ziarnami, posmarowanej lekko cytrynową pastą ze świeżego chrzanu i jogurtu.
Prawdziwa eksplozja smaków
Taką grzankę możemy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close