Ciasto drożdżowe z wiśniami i kruszonką

28.07.2020

Pyszne ciasto drożdżowe z kruszonką wg przepisu mojej mamy. U nas dziś z dodatkiem sezonowych świeżych wiśni :). Mi najlepiej smakuje jeszcze ciepłe do popicia z zimnym mlekiem… Mniam!!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Składniki na rozczyn:

50 gram świeżych drożdży4 łyżki ciepłej wody1 łyżka cukru1 łyżka mąki pszennej

składniki na ciasto:

3/4

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close